ESPA

μικροεξέτασις - Ιατρικά Διαγνωστικά Εργαστήρια

Our services

Συσκευή ανίχνευσης φλεβών

Συσκευή ανίχνευσης φλεβών Vein Sight VS400

Στη προσπάθεια να εκμηδενίσουμε την ταλαιπωρία, τον πόνο και το άγχος κατά την αιμοληψία και με γνώμονα τη βέλτιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών, το εργαστήριο μας είναι εξοπλισμένο με συσκευή ανίχνευσης φλεβών, μια καινοτομία της τεχνολογίας στα χέρια μας.

Με την συσκευή ανίχνευσης και απεικόνισης φλεβών Vein Sight VS400 στοχεύουμε να βελτιώσουμε τη διαδικασία της φλεβοκέντησης, επιτυγχάνοντας ανώδυνη και σύντομη αιμοληψία για όλους τους εξεταζόμενους.

Η συσκευή χρησιμοποιείται για την ανίχνευση φλεβών κάτω από το δέρμα με τη βοήθεια υπέρυθρης ακτινοβολίας, προβάλλοντας την εικόνα του φλεβικού συστήματος στην επιφάνεια του δέρματος σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κανένα κίνδυνο για τον ασθενή.

Πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια μας, απέναντι στις “δύσκολες” αιμοληψίες. Εξεταζόμενοι με λεπτές φλέβες, ασθενείς που υπόκεινται σε χημειοθεραπείες, παιδιά και νεογνά, μπορούν να πάψουν να ανησυχούν για τη διαδικασία της φλεβοκέντησης καθώς το Vein Sight VS400 μας “φωτίζει” πλέον τον δρόμο προς την ανώδυνη λήψη αίματος, χωρίς περιττά τρυπήματα και ψάξιμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το εργαστήριο μας, όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας ενημερώσει για τις υπηρεσίες μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Για ραντεβού ή απορίες

Καλέστε μας 2510228089
Μετάβαση στο περιεχόμενο